Karriär

Area Sales Manager till Intermercato

I den är rekryteringen samarbetar vi med TNG Tech. Sök jobbet här:

https://www.tng.se/lediga-jobb/saljare-saljjobb/area-sales-manager-till-intermercato/?src=direct

Arbeta med teknisk försäljning på den internationella marknaden! Intermercato i Tommarp, Skåne, söker en Area Sales Manager!

Vill du arbeta med försäljning av kvalitativ och industriledande utrustning inom skog, transport, entreprenad och återvinning? Som Area Sales Manager hos Intermercato får du chansen att utveckla din tekniska kunskap och bidra till vår internationella försäljning till återförsäljare i olika delar av världen. Var med på vår resa där vi expanderar intensivt internationellt och hitta de bästa lösningarna till våra kunder!

Ditt anställningserbjudande

Intermercato erbjuder dig en varierande och utvecklande roll som Area Sales Manager i en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar. Du får möjlighet att utveckla din tekniska kompetens genom att arbeta med kvalitativa och högteknologiska produkter till kunder inom olika sektorer, så som skog, transport, entreprenad och återvinning. Du ges utrymme att självständigt planera och lägga upp ditt arbete för att hitta rätt strategier för att utveckla de olika marknaderna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Area Sales Manager ansvarar du för att bearbeta och utveckla den internationella marknaden, primärt Storbritannien, Finland och Nordamerika. Du arbetar mot våra återförsäljare och ansvarar för att:

  • Identifiera nya exportmarknader och återförsäljare.
  • Vårda och utveckla befintliga kundrelationer.
  • Utveckla försäljningsstrategier och affärsplaner för att nå exportmålen.
  • Samarbeta nära våra återförsäljare och bistå med teknisk support och utbildning av produkterna.
  • Följa upp och rapportera exportförsäljning och marknaden.
  • Delta vid kundaktiviteter så som internationella mässor, besök hos slutkund och besök i vår produktion i Tommarp.

Värt att veta

Som Area Sales Manager är du en del av säljteamet som idag består av fyra medarbetare, varav två som arbetar mot den nordiska marknaden och två mot den internationella. Din placering är flexibel och du har möjlighet att arbeta remote och utgå från hemmet, med fördel inom Skåne med närhet till en internationell flygplats. Givetvis är du välkommen att arbeta från vårt kontor i Tommarp, beläget på härliga Österlen. Du rapporterar till VD och ledningsgrupp.

Du arbetar mot den internationella marknaden med fokus på Storbritannien, Finland och Nordamerika. Därför är det av stor vikt att du har möjlighet till regelbundna resor internationellt, upp emot en vecka i sträck.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet inom teknisk försäljning, med fördel av den internationella marknaden.
  • Arbetat med försäljning av liknande produkter eller maskiner i en närliggande bransch, för att på ett trovärdigt och professionellt sätt kunna bidra med teknisk kompetens i försäljningen av våra produkter.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation förekommer på båda språken.

Personlighetsmässigt är du initiativtagande och uppnår hög produktivitet genom att självständigt driva ditt arbete framåt. Du skapar långsiktiga och goda relationer med såväl dina samarbetspartners som kollegor genom din förmåga att möta olika människor. Du är lyhörd för kunderna och identifierar deras behov för att presentera rätt produkter och vidareutveckla affären.